15 март 2009

Муфлон

Муфлон

Месото нарязвам на тънко, като пържоли. Слагам го в тава и поръсвам с подправките, които в случая са черен пипер, кимион, чесън на прах, 1 глава лук, сол и олио. Всичко това обърквам много хубаво, оставям го да поеме хубаво аромата на подправките. След това го слагам в гювеч, доливам половин чаша топла вода и половин чаша червено вино, оставям да се пече на 220градуса за 2 часа.

* Може да се изпече без проблем и в тава покрита с фолио.
** За гарнитура аз добавих Картофи по селски.
*** Муфлона е като Овца, но живее в природата. Също така може да се отглежда и във ферми.

Това е Муфлон, но не той е в моята чиния...

Няма коментари:

Публикуване на коментар